Dertien gewonden door ongevallen

OUD-VOSSEMEER, 24 FEBR. Door twee zware aanrijdingen zijn dit weekeinde dertien gewonden gevallen. Bij een aanrijding gisteren tussen twee personenauto's in Oud-Vossemeer raakten zes personen gewond. Ze zijn voor behandeling overgebracht naar ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom.

De politie vermoedt dat een 54-jarige bestuurder uit de Belgische gemeente Doornik een bocht afsneed. Daardoor kwam zijn voertuig in botsing met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 43-jarige inwoner van Ouddorp. Zeven personen raakten zaterdagavond gewond, van wie twee ernstig, bij een ongeval op de A-16 bij Prinsenbeek. Het ongeluk gebeurde doordat een busje met hoge snelheid achter op een personenauto botste. Door de klap werden alle vijf inzittenden van het busje uit het voertuig geslingerd. De slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in Breda en Oosterhout gebracht.