Oremans kansloos tegen Oostenrijkse

ROTTERDAM, 22 FEBR. Miriam Oremans is gisteren in de kwartfinale van het tennistoernooi in Hannover uitgeschakeld door Barbara Paulus. De Oostenrijkse won met 7-6 en 6-4. De Nederlandse speelster klaagde na afloop over een dijbeenblessure. In de achtste finales had Oremans nog verrassend gewonnen van de Duitse Anke Huber.

Paul Haarhuis is uitgeschakeld in de halve finale van het toernooi in Memphis. De als vijfde geplaatste Nederlander verloor gisteren in twee sets van de Zweed Jonas Björkman, dertiende in de rangschikking. De setstanden waren 6-3 en 6-4. De Australiër Woodbridge won van de Amerikaan Tarango.

Steffi Graf neemt op medisch advies een pauze van vier weken. De 27-jarige Duitse tennisster ondervindt nog steeds last van een knieblessure. Graf maakt vermoedelijk haar rentree in april, bij het begin van het Europese gravelseizoen. Ze zal niet deelnemen aan de landenwedstrijd om de Fed Cup tegen Tsjechië.

Jan Siemerink heeft zich teruggetrokken voor het toernooi van Milaan, dat maandag begint. De Rijnsburger ondervindt momenteel te veel hinder van een spierscheurtje in de hamstring van het rechterbeen. Afgelopen maandag verergerde de blessure bij het toernooi in Antwerpen, waar hij in de eerste ronde verloor.