Winst Content stijgt met twintig procent

De winst van Content Beheer, bekend van het gelijknamige uitzendbureau, is met 22 procent gestegen van 14,5 miljoen gulden in 1995 tot 17,7 miljoen gulden vorig jaar. Over de eerste helft van 1996 had Content al een winstgroei van 23 procent gemeld tot 9,8 miljoen gulden.

De uitzendketen denkt het aantal kantoren dit jaar nog eens met tien op te voeren tot 88 vestigingen. Vorig jaar kwamen er al negen kantoren bij. De omzet per vestiging is gestegen. Ook Constructief, een uitzendbureau voor de bouw, waarbij Content samenwerkt met de SBF Groep, beschikt inmiddels over vier kantoren.

De omzet van Content steeg vorig jaar met 20 procent tot 381 miljoen gulden. Het gelijknamige uitzendbureau was goed voor driekwart van de omzet.

Het resterende kwart komt grotendeels voor rekening van Schoevers Opleidingen, dat vorig jaar drie nieuwe dependances opende naast de bestaande veertien vestigingen. Schoevers vergrootte zijn marktaandeel op het gebied van commercieel beroepsonderwijs.