VISKOM

Niet bekend

De actrice Elizabeth Taylor, die de peettante van het kind wordt, was van plan er ook bij te zijn, maar moest hier van afzien wegens griep. Diezelfde griep was de oorzaak van het uitstel van de hersenoperatie die Taylor moet ondergaan om een goedaardige tumor te laten verwijderen. Overigens zei Taylor deze week in een interview dat ze nu vaak genoeg verliefd en getrouwd (acht keer) is geweest. “Als je hoort dat ik weer trouw, sla me dan”, zei Taylor tegen Barbara Walters van het Amerikaanse televisiestation ABC.

Fotografen verdrongen zich bij het ziekenhuis om Jackson, Rowe en hun baby te fotograferen, maar slaagden daar door toedoen van een leger lijfwachten niet in. Een foto van goede kwaliteit van het drietal brengt ongeveer een half miljoen dollar op. “Woorden kunnen niet beschrijven wat ik voel”, zei Jackson in een verklaring. “De zegening gaat mijn begrip te boven en ik zal onvermoeibaar werken om de best mogelijke vader te zijn. Ik waardeer de blijdschap van mijn fans, maar ik hoop dat iedereen de privacy respecteert die Debbie en ik nodig hebben voor onze zoon. Ik groeide zelf op in een viskom maar ik zal niet toestaan dat mijn kind hetzelfde overkomt.” Donderdagochtend om acht uur verlieten Jackson, Rowe en hun kind het ziekenhuis met onbekende bestemming. In november 1996 trad Jackson in het huwelijk met Rowe, nadat hij enkele maanden eerder was gescheiden van Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley.

Michael Jackson is de derde in 1958 geboren popster die een kind krijgt. Vorig jaar werden ook Madonna en Voorheen Prince respectievelijk moeder en vader. Het kind van Voorheen Prince kwam mismaakt ter wereld en overleed een week na de geboorte. Maar het leeft voort op de laatste driedubbel-cd van Voorheen Prince in het nummer 'Sex In The Summer' dat een sample van de hartslag van het nog ongeboren kind bevat.

De Amerikaanse zangeres Melissa Etheridge is een beetje moeder geworden. Haar vriendin, Julie Cypher, beviel deze week van een ruim acht pond wegende dochter die Bailey Jean is genoemd. Wie de spermadonor was, bleef geheim.