IN BED

Liam Gallagher (24), zanger van Oasis, de populairste Britse popgroep sinds The Beatles, heeft maandag op het laatste moment het huwelijk afgezegd met de zangeres/actrice Patsy Kensit (28), de vrouw die veel Britten graag haten. Als reden gaf Gallagher de buitennissige belangstelling van de pers voor het huwelijk.

“Obsessieve en opdringerige aandacht van de media hebben de gebeurtenis elke waardigheid ontnomen”, zei Liam Gallagher in een verklaring. Tegen journalisten zei hij over de intercom van zijn huis: “Ik ga vandaag niet trouwen - ik lig in bed.” Gallagher en Kensit hadden al 25 kratten champagne en dozen wijn ingeslagen om hun huwelijk met vrienden te vieren. Ook witte Casablanca-lelies voor een bedrag van 3.400 gulden waren al bezorgd.

Donderdag zegde zijn broer Noel Gallagher (29), ook Oasis-lid, om dezelfde reden het huwelijk met Meg Matthews (30) af. Het huwelijk had gisteren moeten plaatsvinden.