Blessure voor Boris Becker

DUBAI, 15 FEBR. Boris Becker is bij het tennistoernooi in Dubai opnieuw geblesseerd geraakt aan de rechterpols. De Duitser trad daarom in de kwartfinale niet aan tegen de als eerste geplaatste Kroaat Goran Ivanisevic. Becker liep de kwetsuur afgelopen zomer op Wimbledon op. “Ik heb zoveel pijn dat ik niet eens een racket kan vasthouden, laat staan ermee slaan.”

Becker heeft overigens toegezegd in september te willen meespelen in de promotie-degradatiewedstrijd van de Duitse Davis-Cupploeg. Dat geldt ook voor Michael Stich. Beide topspelers deden niet mee in de eerste ronde tegen Spanje. Duitsland verloor met 4-1. Half april wordt bekend tegen welk land er moet worden gewonnen om in de wereldgroep te blijven. Als de Duitsers degraderen, heeft dat grote financiële consequenties voor de tennisbond.