Air Miles wil ook bedrijvenmarkt op

Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven kunnen in de toekomst Air Miles sparen. Loyalty Management Nederland (LMN), de organisatie achter de Air Miles, bekijkt of in Nederland groothandelsbedrijven interesse hebben om hun afnemers met spaarpunten te belonen.

In Engeland en Canada geven groothandelsfirma's in bouwmaterialen al Air Miles aan aannemers en loodgieters via de zusterbedrijven van LMN. In de tweede helft van dit jaar bepaalt LMN of ook het Nederlandse bedrijfsleven trek heeft in de Air Miles.

Het Air-Milesprogramma is voor de consumentenmarkt opgezet, maar kan daar nauwelijks worden uitgebreid. Ruim één op de drie huishoudens spaart al Air Miles bij 28 aangesloten bedrijven, waaronder Shell, Albert Heijn en KLM. Er staan nu ruim 1 miljard Miles uit bij het Nederlands publiek.