FLYER SERVICE

Flyer Service Antwoordnummer 2935 3000 WB Rotterdam

Voor de eerste generatie house-liefhebbers was het nog een sport de juiste flyers te bemachtigen om op de hoogte te blijven van de meest spraakmakende party's die je per se niet mocht missen. De Flyer Service in Rotterdam vergemakkelijkt de kunst van het kritisch bijblijven. De service, die vijf jaar geleden werd opgericht, verstuurt tegen betaling tien keer per jaar een pakketje flyers naar zijn leden. Bij aanmelding kan een nieuw lid opgeven of hij van het hardere (hardcore) of het melodieuzere (mellow) genre houdt, opdat er alleen flyers van de juiste smaak op de deurmat vallen. De organisatie telt inmiddels bijna vierduizend leden, waaronder ook platenzaken en clubs. De hardcore-liefhebbers zijn met 3.200 abonnees in de meerderheid.