DOCHTER

Op de dag dat zijn 27-jarige zoon in Los Angeles werd vermoord, werd de Amerikaanse tv-serie-acteur Bill Cosby benaderd door de 22-jarige Autumn Jackson. Niet alleen beweerde zij zijn dochter te zijn, maar ze eiste ook nog 40 miljoen dollar van Cosby. Ze werd gearresteerd wegens afpersing toen ze op het kantoor van Cosby's advocaat kwam onderhandelen over de definitieve afkoopsom.

In een tv-interview gaf Cosby toe een affaire te hebben gehad met de moeder van Autumn Jackson, maar hij ontkende de vader te zijn. “Op haar geboorte-aangifte staat niet mijn naam”, zei hij. Bill Cosby's vrouw, Camille Cosby, vindt het niet erg: “Wij zijn een verenigd paar. Wat er 23 jaar geleden is gebeurd, is niet belangrijk. Wat nu belangrijk is dat men degene arresteert die onze zoon heeft vermoord.”