Het kado voor u !

De sint is weer in het land. En de kerstman ook. Vol verwachting klopt ons hart. Maar intussen breekt menig gulle gever zich het hoofd over de vraag wat hij dit jaar nu weer geven moet. Daarom introduceren wij DE KADOKIEZER

De Kadokiezer is het moderne antwoord op de oude vraag: 'Sint heeft heel lang moeten denken, wat hij nu weer moest schenken'. Met de Kadokiezer vindt u binnen enkele seconden altijd het meest passende kado!

De Kadokiezer is een database die toegang geeft tot een virtuele kadoshop met maar liefst 48.650 artikelen. De Kadokiezer draait onder Windows, MS DOS en Apple/MacIntosh en is dus geschikt voor iedere configuratie. U installeert de schijf in een mum van tijd, dankzij een gebruiksvriendelijk opstartmenu. Het programma maakt zelf een snelkoppeling waardoor u thuis meteen aan de slag kunt, zonder verdere verplichtingen.

Met behulp van de KadoCoach maakt u snel de juiste keuze. De Coach vraagt om enkele gegevens, u klikt aan en de eerste tips verschijnen al op uw scherm. Selecteert u bijvoorbeeld: man, 43 jaar, gehuwd, autobezitter, niet werkloos, dan heeft de Coach razendsnel een aantal opties paraat. U hoeft zelf niets meer te verzinnen!

Via het meerkeuzemenu kunt u de Coach ook zelf een ontvangerprofiel laten samenstellen, met een bijbehorend verrassend, maar altijd passend kado! Er zijn dialoogvensters met zoekopties voor bijvoorbeeld Hobby, Natuur, Eigenaardigheden, Muziek en Kleur. Weet u niet wat u uw vrouw moet geven? Als u aanklikt dat zij houdt van quilten en herfstbossen, dat zij op haar linkerzij slaapt, naar Berdien Stenberg luistert en camel draagt, dan weet de Coach genoeg en selecteert binnen enkele seconden een persoonlijke geschenktip.

Ook is er een speciale Surprisefunctie waarmee u de Coach eens een knotsgek voorstel kunt laten doen. Uw familie, uw collega's, uw vrienden en bekenden: eenieder zal versteld staan van uw originaliteit!

Bent u een twijfelaar / een goedgelovige / een bewuste consument? Geeft u graag overdadig / ondoordacht / niet te veel uit? Vindt u het leuk uw tijd te verdoen met onnodig gepieker / door volle warenhuizen te rennen / snel te beslissen? Kiest u steeds de laatste mogelijkheid?

Dan is de Kadokiezer het kado voor u. Voor slechts ƒ 299 hoeft u nooit meer met de handen in het haar te zitten.

Bij de prijs inbegrepen zijn drie rollen kadopapier en drie velletjes fantasiestickers.

Bovendien ontvangt u tot 5 december bij aankoop gratis De Rijmwoordenflop, een onmisbare hulp bij al uw sinterklaasgedichten.

De Kadokiezer is een produkt van GUUS MIDDAG. Productions, marktleider in het free time- en funsegment.

    • Guus Middag