SCHEIDING

Pamela Anderson, de geblondeerde actrice uit de Amerikaanse tv-serie Baywatch, wil scheiden van haar echtgenoot Tommy Lee, drummer van de hardrock band Mötley Crüe. Als reden van de scheiding, aangevraagd bij een rechtbank in Los Angeles, gaf Anderson 'onverenigbare verschillen'.

Het paar trouwde in februari 1995, nadat ze elkaar een week eerder hadden ontmoet. Vijf maanden geleden kreeg het paar een zoon, genaamd Brandon Lee. Tegen Tommy Lee loopt een rechtszaak wegens mishandeling van een fotograaf. Zelf is het paar een rechtszaak begonnen tegen Penthouse-uitgever Bob Guccione, die de hand heeft weten te leggen op een videoband waarop de twee zijn te zien tijdens het verrichten van seksuele handelingen. Lee en Anderson eisen een schadevergoeding van 10 miljoen dollar wegens een inbreuk op hun privacy. Een eerdere eis om publicatie van beelden van de band te verbieden werd in augustus door een rechter in Los Angeles afgewezen.