INSEMINATIE

Zelf beweert de Amerikaanse zanger Michael Jackson (38) dat zijn komende kind het resultaat van normaal geslachtelijk verkeer is, maar de geruchten dat het is bewerkstelligd door kunstmatige inseminatie blijven hardnekkig.

Zo beweerde onlangs Gordon Rowe (67), de man die sinds een week de schoonvader van Michael Jackson is, dat hij was geschokt door het nieuws dat zijn dochter Debbie Rowe (37) zwanger was van de King of Pop. “Ik kon het niet laten om te vragen: 'Is dit niet dezelfde man die werd beschuldigd van kindermisbruik?' ”, zei Rowe tegen het Londense tijdschrift News of the World. “Mijn dochter was een tijdje stil en zei toen: 'Kom op zeg. Zo erg is het niet. We hebben het kind dank zij kunstmatige inseminatie.' Ik zei: 'Debbie, waarom kunstmatige inseminatie? Is hij niet in staat om net als iedereen een kind voort te brengen?' Ze lachte en zei: 'Michael doet niets zoals iedereen.' ”

Eerder deze week plaatste het Amerikaanse dagblad The New York Post foto's van Jacksons nieuwe vrouw, waarop ze haar borsten toont. De foto's zijn drie jaar geleden genomen door een fotograaf, die Rowe's toenmalige werkgever, de dermatoloog Arnold Klein, portretteerde. Nadat hij zijn taak had volbracht, ging de echtgenote van Michael Jackson in de onderzoeksstoel zitten, stroopte haar jurk af tot haar middel en deed haar bh uit onder het spreken van de woorden: 'Check these out!'