WEEKEND VOOR DUCHENNE

Een groot aantal mensen uit de werelden van dans, muziek en beeldende kunst werkt dit weekend mee aan drie evenementen, alle in Amsterdam, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het 'Parent Project for Muscular Dystrophy Research'.

Zaterdag 23 nov is er van 14-17u een kinderdisco in Discotheek de RoXy, Singel 465. Toegang ƒ 10,-. Zaterdagavond van 18u30-24u wordt in Grand Hotel Krasnapolsky, Dam 9 een benefietgala georganiseerd, waaraan dansers van Het Nationale Ballet belangeloos hun medewerking verlenen. Er worden klassieke pas de deux gedanst en moderne choreografieën van o.a. Hans van Manen en van artistiek directeur Wayne Eagling. Muzikale begeleiding door o.a. Roberta Alexander en Maarten Koningsberger. Tijdens het diner treedt het duo de Gebroeders Flint op. Dieuwertje Blok is de presentatrice.

Zondag van 16-20u, wordt er in Hotel Pulitzer, Prinsengracht 315-331 een Kunsteditie voor Duchenne gepresenteerd. Vijfentwintig galeries hebben ieder een kunstenaar gevraagd een kunstwerk te maken, in een beperkte oplage. De erste 25 exemplaren van elke oplage zijn ter beschikking gesteld aan het Parent Project. Inl. 020-6275062.