Subsidies

IDFA wordt gesubsidieerd door:

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Afdeling Film Science and Cultural Gemeente Amsterdam, Afdeling Kunst en Cultuur Ministerie van Buitenlandse Zaken - Afdeling Culturele Betrekkingen en Communicatie met Ontwikkelingslanden Nationale commissie voor internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling (NCDO) Ministerie van Buitenlandse Zaken, Directie Culturele Samenwerking en Voorlichting Buitenland Prins Bernhard Fonds De Scenario-workshop is mogelijk gemaakt door: Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepprodukties

IDFA wordt gesponsord door - hoofdsponsor - Cineco bvNPS Pathé Cinemas B.V. VEVAM Donateurs van IDFA/Donations AVRO, KRO, NCRV, NOS Sales, TROS, VARA Action Freight B.V., Ambassade de France, Damocles audiovisuele produkties, EO, Heineken Nederland B.V.,HOS, IKON, Kodak Nederland B.V., RVU educatieve omroep, TELEAC IDFA bedankt Amsterdamse Fonds voor de Kunst - Afdeling Kleinschalige Beeldende Kunstopdrachten, Gemeente Amsterdam - Afdeling Public Relations, AMS Hotel Group NV, Canadian Embassy, CityPartnersEmbassy of the United States of America, Heuvelman B.V. sound & vision facilities, Holland Subtiteling I&O Automatisering, Stichting Alter Ego