Correcties & Aanvullingen

Marssonde

In het kaartje van de Marssonde (in de krant van maandag 18 november, pagina 1) stond de Atlantische Oceaan aangegeven. Dit had Grote Oceaan moeten zijn. Verder stond er Kazachztan in plaats van Kazachstan.

Nationale Woningraad

De foto bij het artikel 'Goede woning in slechte buurt is slecht' (in de krant van dinsdag 19 november, pagina 2) werd niet gemaakt door Leo van Velzen maar door Evelyne Jacq.

Stichting Carmel

De functie van de heer H. Laan in het artikel Als het geld op is, moet de school maar sluiten (in de krant van zaterdag 16 november, pagina 1) was niet juist. Laan is niet voorzitter van het Carmel schoolbestuur, maar directeur van het bestuursbureau van de stichting Carmel.

Bomhoff

In de column van E. Bomhoff (in de krant van maandag 18 november, pagina 9) stond dat de PGGM in 1999 nog slechts 14 procent in aandelen belegde. Het jaartal had 1989 moeten zijn.