Feyenoord praat verder met KNVB

DEN HAAG, 15 NOV. Feyenoord en de KNVB hebben gisteravond in Rotterdam een gesprek gevoerd over de televisierechten van de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Dat was een advies in een tussenarrest van het Amsterdamse gerechtshof. De voetbalbond verkocht de uitzendrechten aan Sport7. De Rotterdamse club wil de rechten zelf exploiteren. Na drieënhalf uur praten zijn de partijen niet tot een oplossing gekomen. “Ik kan niet bevestigen dat de KNVB Feyenoord tegemoet wil komen”, zei Feyenoord-voorzitter J. van den Herik na afloop. Wel vond hij het “een constructief gesprek, dat in goede sfeer verliep”. Beide partijen hebben afgesproken hun uitgangspunten uit te werken om ze in een volgende bijeenkomst bespreken. Voorzitter J. Staatsen van de sectie betaald voetbal was afwezig wegens een hernia.