Bolkestein

In het Journaal van zaterdag 2 november om 20.09 uur vertilde de heer Bolkestein zich kennelijk aan een zekere arrogantie in de vorm van de volgende uitspraak, bedoeld als antwoord op één van de aan hem gestelde vragen met betrekking tot het toekomstige traject voor de hogesnelheidstrein.

Bolkestein: “Ik kan mij best voorstellen dat Jan en Alleman hier een mening over heeft, maar de regering regeert en dient zich te houden aan het regeerakkoord!”

Met alle respect voor Bolkestein, ik denk dat hij met zo'n uitspraak de VVD niet van dienst is geweest. Het lijkt mij zelfs te getuigen van een zeker superioriteitsgevoel door de mening van vele Nederlanders te bestempelen als zijnde de mening van 'Jan en Alleman'.

Ik geloof dat dit voor velen een onverteerbare uitspraak is geweest die Bolkestein niet siert en hiermee zelfs voorbij gaat aan de mening van vele Nederlanders!

    • Rob Hoogervorst