Schuttersveld boekt 13 procent meer winst

Schuttersveld Holding, handelaar en verwerker van kunststoffen, heeft over de eerste drie kwartalen van dit jaar een netto winst geboekt van 18,3 miljoen gulden. Dat is 13 procent meer dan in dezelfde periode van 1995. De winst per aandeel steeg over de eerste negen maanden met 10 procent tot 4,09 gulden.

Algemeen directeur J. Wolters van Schuttersveld zei enkele maanden geleden bij de presentatie van de halfjaarcijfers in de tweede helft van 1996 een zelfde winst te kunnen behalen als in de eerste zes maanden (14,9 miljoen gulden). Inclusief het resultaat van het derde kwartaal (3,4 miljoen) moet het vierde kwartaal dus een flinke winst laten zien. Schuttersveld handhaaft de verwachting dat het resultaat over 1996 hoger zal uitvallen dan dat over 1995. Het bedrijf boekte over de eerste negen maanden met 710 miljoen gulden een 19 procent hogere omzet.