Nederlaag hockeyers Den Bosch

ROTTERDAM, 4 NOV. Den Bosch heeft in de hockeyhoofdklasse mannen zijn eerste nederlaag geleden. Titelhouder HGC won in Wassenaar met 2-1. Bram Lomans maakte met een strafcorner het winnende doelpunt. Amsterdam, dat afgelopen weekeinde drie punten uit twee wedstrijden behaalde, heeft nu even veel punten als Den Bosch en staat door een beter doelsaldo op de eerste plaats.

HGC-Den Bosch was de minst produktieve wedstrijd van het dubbel-weekeinde. In totaal werden in twaalf duels 72 doelpunten gemaakt, een gemiddelde van zes per wedstrijd. Bloemendaal (10-2 tegen EHV) en Den Bosch (9-1 tegen Groningen) boekten de grootste zeges. Bloemendaal maakte negen veldtreffers. Dave Smolenaars scoorde drie keer. Amsterdam won gisteren met 8-2 van Kampong. Het laatste Amsterdamse doelpunt was van Gregory van Hout die weer hersteld is na een langdurige blessure.