Bayern verspeelt twee punten in beladen derby

MUNCHEN, 2 NOV. De beladen voetbalwedstrijd tussen Bayern en stadgenoot München 1860 is gisteravond in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Babbel zette Bayern op een 1-0 voorsprong, Nowak zorgde met een kopbal voor de gelijkmaker. Het olympisch stadion in Beieren was met zeventigduizend toeschouwers volledig uitverkocht.

De Duitse fans zagen Bayern-vedette Matthäus een strafschop missen voor de thuisclub. München 1860 had al vijftien jaar geen gelijkspel meer behaald tegen Bayern.

Vfl Bochum doet het vooralsnog uitstekend in de Bundesliga. Door een treffer van Peschel won de debutant gisteravond met 1-0 van Hansa Rostock. Bochum bezet momenteel de vijfde plaats. Bayern nam gisteravond de leiderspositie over van VfB Stuttgart, dat vandaag bij winst tegen St. Pauli de rollen weer kan omdraaien.