OUDE KONING

Elvis woont niet op een verre planeet, maar leeft nog steeds hier op aarde en is getrouwd met een rijke vrouw die Maria heet. Dit meldde het Britse weekblad People zondag. Bronnen voor het opzienbarende artikel waren Marty Lacker, een vroegere hulp van The King, en Elvis' neef Billy Smith, die een jarenlang stilzwijgen doorbraken.

Het was niet Elvis die op 16 augustus 1977 overleed aan een hartaanval, overgewicht en overvloedig pillengebruik, maar een dodelijk zieke Elvis-imitator. De echte Elvis betaalde de namaak Elvis, die eigenlijk Scott heette, om zijn plaats in te nemen. “Ik wou dat ik iemand anders was en dat ik een normaal leven kon leiden”, zou de echte Elvis volgens Lacker en Smith vaak hebben gezegd . “Ik ben doodop van al die druk, van al die pillen en mensen die wat van me willen.”

Lacker en Smith beweren dat ze een envelop vol geld hebben gestopt voor de familie van de namaak-Elvis die ze overigens nooit hebben ontmoet. In de vroege ochtend van 16 augustus heeft Maria, Elvis' geheime steenrijke liefde, de zieke imitator Elvis' landgoed Graceland binnen gesmokkeld. “Elvis was opgewonden, hij lachte en zei: 'ik bel je nog wel'. Ik heb hem nooit meer gezien of gehoord”, zei Billy Smith. De volgende dag overleed de Elvisimitator en werd als Elvis op Graceland begraven.