NIEUWE KONING

Elvis leeft dus zorgeloos en gelukkig met Maria, maar zijn opvolger, The King of Pop Michael Jackson, raakt in steeds grotere moeilijkheden. Hij wordt permanent achtervolgd door mensen die miljoenen dollars van hem eisen wegens vermeend wangedrag. Zo eist Evan Chandler, de vader van Jordie Chandler met wie Michael Jackson ongeoorloofd seksueel contact zou hebben gehad, 60 miljoen dollar van de opvolger van Elvis.

Eerder kreeg Evan Chandler al ongeveer 15 miljoen dollar van Michael Jackson om af te zien van een rechtszaak tegen Jackson wegens pederastie met zijn zoon. Onderdeel van de afspraak was dat Michael Jackson verder zou zwijgen over de zaak, maar volgens vader Chandler heeft hij die belofte gebroken. Jackson moet dus zwijgen, maar de Chandlers mogen alles vertellen, want onlangs verschenen de dagboeken van zoon Chandler waarin hij zijn verhouding met Jackson en alle seksuele handelingen en detail beschrijft.

Erger dan de beschreven kinderseks is eigenlijk de houding van de ouders: zowel moeder als vader Chandler wisten precies wat er gaande was tussen hun zoon en de popster, maar hebben nooit bezwaar gemaakt. Vader Evan was wel verward en geschokt toen hij merkte dat Michael Jackson en zijn toen 13-jarige zoon in één bed sliepen tijdens een logeerpartij van Jackson in huize Evans. Maar hij zei er niets van, omdat hij 'zijn zoon niet wilde kwetsen'. Moeder June accepteerde zelfs een gouden armband van 30.000 dollar die Jackson haar gaf als dank voor haar toestemming voor het gezamenlijk verblijf van The King of Pop en haar zoon op één kamer tijdens reizen waarbij moeder June steeds aanwezig was. Pas later kwam vader Chandler op het idee om via een rechtszaak een kolossale schadevergoeding te eisen van de vroegere vriend van hun zoon.