UITGAANSBLADEN

Berlin, Das Magazin/The Magazine Drie-maandelijks Duits-/Engelstalig tijdschrift met een culturele agenda en veel praktische informatie. Plus artikelen over de turbulente ontwikkelingen in de stad. Zeer compact, ook adressen voor openluchtrecreatie, vlooienmarkten, dagjes uit, etc. Prijs: DM 3,50, omvang: 67 pagina's.

Zitty Twee-wekelijks, enigszins sober uitgevoerd uitgaansblad voor de Berlijner en de bezoeker die iets meer zoekt dan het uitgaansspektakel rondom de Ku-damm. Een zeer uitgebreide programmering op het gebied van radio en tv, film, (kinder)theater, muziek, literatuur en kunst. En veel adressen. Prijs: DM 3,60, omvang 275 pagina's.

Tip Tweewekelijks blad met kalender en recensies over films, theater, boeken, tentoonstellingen, muziek en sport. Veel advertenties, dus adressen van bars, sauna's, winkels, etc. Voor Berlijners en winkelende bezoekers. Met uitneembaar blad voor tv-programma's. Prijs DM 4,-, omvang: 258 pagina's.