VAL

Daniel Ducruet heeft aan zijn vrouw, de Monegaskische prinses Stephanie, gevraagd de scheiding die zij verlangdt in heroverweging te nemen. Stephanie wil van haar man af sinds hij voor de lens van een Italiaanse paperazzo seksuele handelingen had verricht met de Belgische ex-miss naakt Fili Houteman.

“Ik schaam me zeer”, zei hij tegen het Engelse blad Hello! “Ik heb mijn vrouw verraden, ik heb haar liefde verraden en bovenal heb ik mijn kinderen verraden.” Ducruet suggereerde dat hij door Fili Houteman en haar vriend in de val was gelokt. “We namen een drankje en toen nog een”, zei Ducruet. “Ik kan niet zeggen of ze iets in mijn drankje hebben gedaan... Ik begrijp gewoon niet wat ik deed.” Fili Houteman ontkent dat er sprake is van een val. De foto's in het Italiaanse weekblad Eva Tremila geven hierover geen uitsluitsel, maar laten vóór de aanvang van het grote drinken wel een begroeting zien die inniger is dan van platonische vrienden mag worden verwacht.