PROCES

Terwijl de Amerikaanse zanger Michael Jackson door Europa zwerft voor optredens wordt hij in Amerika voortdurend achtervolgd door mensen die processen tegen hem voeren. Vorige week eiste de vader van de jongen met wie Jackson vermeende seksuele handelingen heeft verricht 60 miljoen dollar van de zanger, omdat hij zijn belofte te zwijgen over de zaak had geschonden.

Een paar dagen geleden begon het proces van vijf ex-werknemers van zijn landgoed Neverland Ranch tegen de 'King of Pop'. Michael Jackson zou hen hebben geïntimideerd en ten slotte ontslagen, omdat zij medewerking verleenden aan het politieonderzoek naar Jacksons pederastie. De advocaat van de vijf, Michael Ring, schetste een grimmig beeld van het leven op Neverland. Michael Jackson zou hen voortdurend hebben uitgescholden en zelfs met de dood bedreigd. Ook had hij volgens de ex-medewerkers afluisterapparatuur in hun kamers en telefoons laten aanbrengen, zodat hij precies op de hoogte was van hun conversaties en telefoongesprekken.