Woonbeurzen

Oktober is woonbeurzenmaand en eind september is dat, in de aanloop van woonbeurzen, al volop te merken. The Grand Show of Interiors & Decoration 1996 vindt plaats van vrijdag 27 september tot en met 2 oktober in De Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam. Op vrijdag 27 september opent in de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren de Woonbeurs '96, waarop een overzichtstentoonstelling is te zien van meubelontwerper Gerard van den Berg. Deze beurs is tot en met 6 oktober en is dagelijks geopend van 14u tot 22u en zo van 10u tot 18u.

Van dinsdag 1 tot en met zondag 6 oktober vindt in het Hollandcomplex van de RAI in Amsterdam de Woonbeurs '96 plaats, georganiseerd door de vier woonbladen Eigen Huis & Interieur, VT Wonen, Ariadne en DoeHetZelf Woonideeën. Deze woonbeurs belooft een compleet overzicht te geven van de top op interieurgebied: baden, bedden, vloeren, keukens, meubelen en accessoires.