Feyenoord loopt geplaatste clubs mis in UEFA-Cup

ROTTERDAM, 26 SEPT. Feyenoord ontloopt morgen bij de loting van het UEFA-Cuptoernooi zeven geplaatste ploegen. De Rotterdamse club, dinsdag doorgedrongen tot de tweede ronde na de 1-1 tegen CSKA Moskou, is door de Europese voetbalbond als achtste geplaatst. Feyenoord speelt in de volgende ronde in ieder geval niet tegen Anderlecht, Monaco, Boavista, Club Brugge, Spartak Moskou, Sporting Lissabon en Trabzonspor.

In hetzelfde toernooi plaatsten Borussia Mönchengladbach en Tenerife zich gisteren voor de tweede ronde. De Duitse ploeg won in Keulen met 3-2 van Arsenal. Twee weken geleden versloeg Mönchengladbach de club van Dennis Bergkamp, gisteren wegens een blessure afwezig, in Londen met dezelfde cijfers. Tenerife speelde in Israel met 1-1 gelijk tegen Maccabi Tel Aviv. De eerste ontmoeting eindigde veertien dagen geleden in een 3-2 overwinning voor de Spaanse ploeg.