Uitslagen Hockey

De grootste overwinning op de eerste speeldag bij de vrouwen kwam op naam van Den Bosch. Voor eigen publiek versloeg de ploeg van coach Aikman gisteren nieuwkomer Oranje Zwart uit Eindhoven met 6-2. International Donners maakte vier van de zes doelpunten in de Brabantse streekderby.

Titelkandidaat Kampong kwam in en tegen Rotterdam niet verder dan 1-1. Andere kanshebbers voor deelname aan de play-offs maakten gisteren geen fouten. Laren versloeg Bloemendaal met 4-1, MOP won in Leiderdorp met 2-0 van thuisploeg Alecto. Amsterdam behaalde een ruime overwinning (3-0) in de stadsderby tegen promovendus Hurley.

Bij de mannen schreef HDM de vijfde editie van de Haagse Hockeydagen op zijn naam. In de finale van het laatste voorbereidingstoernooi voor het begin van de reguliere competitie (zondag) won het elftal van coach Hugers gisteren in Wassenaar met 2-1 van Amsterdam.

    • Mark Hoogstad