De konijnenvanger

Dit is de tiende aflevering van een vervolgverhaal. Lila en Harig zoeken Konijn, die spoorloos is verdwenen. In een donkere grot ontmoeten ze een goochelaar. Volgende week deel 11.

Daar was de man. Hij stopte konijnen in een machine. Een goochelhoedenmachine.

“Wat doen jullie hier!” riep de man opeens. “Niks”, zei Lila. “Wat doe jij hier? “Goochelhoeden maken natuurlijk”, zei de man. “Ik ben de Konijnenvanger!”

Maar hij ving niet alleen konijnen. Hij ving Lila en Harig ook. Hij stopte ze in een hok en goochelde het hek dicht met zijn goochelstokje. Het hek had geen sleutelgat dus Harigs sleutel werkte ook niet.

“Het is een afstandbediening,” hoorden Lila en Harig opeens. Het was een spin. Hij zei dat het goochelstokje een afstandbediening was. Dat wist hij omdat hij soms naar Lila's huis ging. Door het sleutelgat bij de ingang van het grote bos.