Voetbal Spanje

In Spanje gaan eveneens drie clubs aan de leiding: FC Barcelona, Racing Santander en Real Sociedad. Barcelona en Santander kwamen in de derde speelronde een 1-1 gelijkspel overeen. Ronaldo bewees opnieuw zijn waarde voor de miljoenenploeg van coach Robson.

Met een fraaie solo zette hij de Catalanen op voorsprong. Een kwartier voor tijd maakte invaller Correa de gelijkmaker. Valencia, dat dinsdag in de strijd om de UEFA-beker nog met 3-0 won van bekerhouder Bayern München, sleepte zaterdag het eerste punt in de wacht bij Real Zaragoza: 1-1.

Betis Sevilla is de enige ploeg zonder puntverlies in de Primera Division. De club van oud-Ajacied Finidi George speelt vanavond tegen Real Madrid. Landskampioen Atletico Madrid leed de tweede opeenvolgende nederlaag. Voor eigen publiek verloor Atlético met 2-0 van Deportivo la Coruña.