Voetbal Engeland

In Engeland herstelde Manchester United zich van de 1-0 nederlaag tegen Juventus in de eerste ronde van de Champions League. De landskampioen won op Old Trafford met 4-1 van Nottingham Forest.

Liverpool gaat voorlopig aan de leiding in de Premier League. De ploeg van manager Evans versloeg gisteren nieuwkomer Leicester City met 3-0. Sheffield Wednesday, tweede op de ranglijst, komt vanavond in actie tegen Arsenal.

Chelsea bezet na zes speelronden de derde plaats. De ploeg van speler-manager Gullit kwam gisteren op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen Aston Villa. Newcastle United won zaterdag met 2-1 van Blackburn Rovers. Shearer maakte vanaf de strafschopstip het openingsdoelpunt tegen zijn oude club. Ferdinand bracht de stand na een uur op 2-0, Sutton scoorde in de slotfase tegen. Door de nederlaag zakte Blackburn, landskampioen in 1995, naar de laatste plaats.