Michael Jackson drie keer in een overvolle Arena

AMSTERDAM, 16 SEPT. Binnen drie uur zijn zaterdagochtend de 140.000 kaartjes voor twee al geplande concerten èn een extra optreden van de popster Michael Jackson in de Amsterdam ArenA uitverkocht.

Nadat zaterdagochtend de toegangsbewijzen voor twee concerten op 28 en 30 september binnen een uur waren verkocht, maakte concertorganisatie Mojo bekend dat er op 2 oktober een extra concert volgt. De kaartjes daarvoor werden vanaf half elf binnen anderhalf uur uitverkocht. Jackson is het vorige weekeinde in Praag aan een wereldtoernee begonnen. Voor de concerten in Amsterdam bestaat ook veel belangstelling van fans uit omringende landen, waar Jackson niet zal optreden.

Zaterdagavond trad Jackson meer dan twee uur op voor 60.000 bezoekers in het Nationale Stadion van de Roemeense hoofdstad Boekarest.