Voorkeur; Theater

VANDEKEYBUS Ultima Vez, het gezelschap van de Belgische choreograaf Wim Vandekeybus, trekt door Nederland met de reprise van zijn eerste produktie 'What the body does not remember' (1987). Het energiek, fysiek dansstuk veroverde stormenderhand het internationale danspodium. 17 sep Eindhoven Stadsschouwburg.

WEST SIDE STORY Energieke show tussen hoge brandtrappen, met passie en gymnastische dans. Maria en Tony (Maaike Widdershoven en Addo Kruizinga) zijn geloofwaardig en de Nederlandse vertaling houdt het verhaal overtuigend vast. T/m 29 sept Amsterdam Carré.

BINGO! Gebroeders Flint organiseert een heuse bingo-avond in een heuse bingo-tent, met echte prijzen en onverwachte gebeurtenissen. T/m 15 sept Amsterdam Westergasfabriek.

SCHERZO Fenomenaal muzikaal variété in theateromlijsting, door Mini & Maxi en negen veelzijdige musici. 19 sept Zoetermeer Stadstheater.