Correcties & Aanvullingen

Plagiaat

In het hoofdartikel Plagiaat (in de krant van vrijdag 30 augustus, pagina 9) werd de titel van een boek van de Leidse psycholoog prof.dr. René Diekstra aangeduid als 'De onderste steen boven'. Dit had moeten zijn 'Het onderste boven'.

Werkloosheid

In de grafiek bij het artikel Nederland snelt vooruit op de rest van Europa (in de krant van vrijdag 30 augustus, pagina 13) zijn gegevens over de Duitse, Franse en Belgische werkloosheid verwisseld. Correct zijn een percentage van 10,2 voor Duitsland, 12,5 voor Frankrijk en 14 procent voor België.

Personalia

De rubriek personalia (in de krant van zaterdag 31 augustus, pagina 2) vermeldt dat dr. Peter I.M. de Haan, directeur van het Theologisch Studiecentrum D'Bruynvis in Amsterdam, 56 jaar oud is. De Haan is echter 40 jaar oud, hij werd in 1956 geboren.