LEED

Prinses Diana heeft zich na een zowel publicitair als particulier buitengewoon stormachtig huwelijk in Londen eindelijk laten scheiden van prins Charles, onder lucratieve financiële voorwaarden. Mede-prinses Stephanie van Monaco overweegt eenzelfde stap nu ze in de sensatiepers foto's heeft gezien van haar echtgenoot Daniel Ducruet die zich naakt met een jonge vrouw vermaakt aan de rand van een privé-zwembad.

Ducruet is een voormalige lijfwacht van Stephanie, met wie zij trouwde nadat hun voorechtelijke kennismaking twee kinderen had opgeleverd. De vrouw met wie vader zich op de foto's ontspant, is de vrolijke Belgische topless-danseres Fili Houteman, die hij zou hebben ontmoet tijdens een bezoek aan België in juni. De prinses was ontdaan, aldus de roddelbladen. Prins Rainier van Monaco had zich altijd al verzet tegen haar huwelijk met de lijfwacht.