DAKLOOS

Liam Gallagher (29), zanger van de Engelse popgroep Oasis, wereldberoemd door hun Beatles-sound, zag deze week plotseling af van Oasis' tour door de Verenigde Staten. Een kwartier voordat hij in het vliegtuig zou stappen liet hij op het Londense Heathrow Airport weten dat “mijn verloofde en ik dakloos zijn”.

Het huis dat hij deelt met zangeres Patsy Kensit is verkocht en het paar moet het uiterlijk dit weekeinde leeg en schoon opleveren. Tegenover de pers en zijn band-leden verklaarde Liam er genoeg van te hebben op tournee altijd maar in hotels te bivakkeren. “De tour kan me niets schelen. Ik moet gelukkig zijn, dus ik ga niet mee zolang ik geen huis heb.” De zanger weigerde onlangs bij de live-opname van een Oasis- optreden voor MTV-unplugged in Londen ook al het podium op te komen.

    • Met van Sjoerd de Jong