Correcties & Aanvullingen

De Sleutels

Onder het artikel Meelfabriek De Sleutels heeft vooral 'getuigende waarde', dat op 20 augustus 1996 in deze krant stond (pagina 13), is per abuis de bronvermelding weggevallen. Voor het artikel is gebruik gemaakt van de volgende boeken: C.B.A. Smit en H.D. Tjalsma, Leids Fabrikaat, een stadswandeling langs het industrieel erfgoed van Leiden, Utrecht 1990, en Peter Nijhof en Ed. Schulte, Herbestemming industrieel erfgoed, Zutphen 1994, (hoofdstuk over meelfabriek De Sleutels, door H.D. Tjalsma).

Formule 1

In de krant van maandag 26 augustus werd in het artikel Racecircus van de grote getallen (pagina 15) abusievelijk gemeld dat Grand Prix-wedstrijden in de Formule I op televisie worden bekeken door 45 miljard mensen. Per wedstrijd zijn dat er 45 miljoen.