Nieuwe bijlagen NRC Handelsblad

AMSTERDAM/ROTTERDAM, 26 AUG. NRC Handelsblad begint deze week met twee nieuwe supplementen. Een van de reeds bestaande bijlagen wordt bovendien ingrijpend vernieuwd.

Aanstaande donderdag verschijnt Profiel, dat in vier pagina's wekelijks een wisselend thema uitdiept. Dat thema kan gezondheid zijn of de Tweede Kamer, maar ook personal computers of de Auto-RAI. Op vrijdag verschijnt de nieuwe bijlage Boeken. Dit supplement brengt fictie en non-fictie in beschouwingen en kritiek overzichtelijk bijeen. Het Literair Supplement van vrijdag en de Boekenbijlage van zaterdag worden hiermee in elkaar geschoven. Literatuur, filosofie, politiek, geschiedenis: Boeken bespreekt alles wat de geïnteresseerde lezer volgen wil. In combinatie met het Cultureel Supplement maakt dat de vrijdag tot de dag van de cultuur in de breedste zin van het woord.

De bijlage Wetenschap & Onderwijs, tot slot, verhuist van donderdag naar zaterdag en ondergaat een ingrijpende gedaanteverandering. Het vernieuwde Wetenschap & Onderwijs houdt de lezer als vanouds op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en techniek, school en universiteit.

De overige bijlagen - Agenda op donderdag, het Cultureel Supplement op vrijdag en het Zaterdags Bijvoegsel op zaterdag - blijven ongewijzigd.