STERRENOUDERS

Kind zijn van een beroemde persoon heeft vast en zeker nadelen, maar een kind krijgen of hebben valt voor veel sterren ook niet mee.

Zo liet de Amerikaanse zangeres en filmster Madonna (38) lange tijd in allerlei interviews weten dat ze een diep verlangen naar een kind had, maar de juiste man niet kon vinden. Ze overwoog zelfs een advertentie te zetten voor een spermadonor, maar dat bleek ten slotte niet nodig. Haar van oorsprong Cubaanse fitnesstrainer Carlos Leon (29) werd de vader van het kind waarvan zij waarschijnlijk over een maand of twee zal bevallen. Tot voor kort liepen de twee hand in hand over straat, maar onlangs heeft Madonna haar vriend de deur van haar 6 miljoen gulden kostende huis in Los Angeles gewezen: Leon is terug naar zijn flatje in New York.

Leon had volgens Madonna te veel aanmerkingen op haar eetgewoonten. Madonna moest minder junkvoedsel eten, vond Leon, zodat zij ook met minder vormbehoudende fitnessoefeningen toe kon. Madonna gaf toe dat de opdrukoefeningen met een dikke buik moeilijk waren, maar ze was niet van plan haar dagelijkse trainingen te minderen. “Ik had met Carlos de grootste ruzies over dit alles en daarom heb ik hem naar New York gestuurd”, zei ze. Leon bevestigde deze lezing van zijn uitzetting. Volgens hem zou Madonna hebben gezegd: “Bemoei je er niet mee. Laat me met rust. Hoepel op. Dit kind is van mij.”