Fortensky gearresteerd

HEMET, 23 AUG. De Amerikaan Larry Fortensky (44), de ex-echtgenoot van actrice Elizabeth Taylor, is in Hemet in Californië gearresteerd wegens drugsgebruik. De politie hield hem aan omdat hij onwettig geparkeerd stond met zijn luxe woonwagen. De wagen had geen kentekenplaat.

Fortensky, een voormalig bouwvakker, zou onder invloed hebben verkeerd van bedwelmende middelen en weigerde de meeste vragen van de politie te beantwoorden. Een vrouw in zijn gezelschap werd door de politie als 'inwonend dienstmeisje' geregistreerd. Fortensky riskeert een gevangenisstraf van een jaar. Fortensky en Taylor zijn nog in een scheidingsprocedure verwikkeld. De actrice ontmoette de twintig jaar jongere bouwvakker in een kliniek voor drugs- en alcoholverslaafden. Ze trouwden in 1991. (Reuter)