Feyenoord

De harde kern van de Feyenoord-aanhang heeft het bestuur van de Rotterdamse club de wacht aangezegd. In een open brief die gisteren onder de hooligans is verspreid, doen “de echte supporters” onder meer hun beklag over de eerste wedstrijd van Feyenoord, dinsdag in Kerkrade tegen Roda JC. “Wat hebben we eigenlijk gezien? Een dramatisch spelend Feyenoord en een pamflet van het bestuur van Feyenoord over ons gedrag van de afgelopen periode, en dat dit zo niet verder kan.”

Volgens de supporters had het bestuur het in het betreffende pamflet beter kunnen hebben over “het falende aankoopbeleid en het slechte management wat de afgelopen jaren door de Kuip woedt. Echte toppers, een enkeling uitgezonderd, krijgen we niet te zien. Hoeveel van de nieuwe aankopen zullen wederom op de bank of tribune belanden of zelfs geruisloos weer verhuurd of verkocht worden?”

De hooligans zeggen dat ze het zat zijn. “Wij accepteren geen seizoen meer zoals het vorige.” Was getekend: 'De echte supporters'.

    • Ward op den Brouw