Feyenoord - Roda 1-1

Feyenoord speelde tegen Roda JC zonder de Argentijnse aanwinsten Sanchez en Graff. Het tweetal is nog niet speelgerechtigd. De aangevraagde Italiaanse paspoorten van de betreffende spelers zijn nog niet aangekomen in Rotterdam.

Zowel Graff als Sanchez heeft Italiaanse familie en zou van een dubbele nationaliteit gebruik mogen maken. Wanneer de Argentijnen zijn aangesloten bij een EU-lidstaat, mag Feyenoord hen onbeperkt opstellen.

Tegen Roda JC zaten beide spelers op de reservebank. “Er was geen plaats meer op de tribune”, sprak trainer Haan over de ongebruikelijke oplossing. Feyenoord wacht ook nog op een werkvergunning voor de Egyptenaar Farouk en de Pool Saganowski. Voor hen is een aanvraag ingediend bij het Centraal Bureau Arbeidsvoorziening.

    • Jaap Bloembergen