Gesprek Koeman en Feyenoord

ROTTERDAM, 17 AUG. Het aangekondigde gesprek bij Feyenoord tussen voorzitter Jorien van den Herik, trainer trainer Arie Haan en libero Ronald Koeman heeft aanstaande maandag plaats. Van den Herik keert dit weekeinde terug van een zakenreis. Haan wilde gisteren niet ingaan op de mogelijke uitkomst van het onderhoud. “Insinuaties laat ik aan de pers over. Wij houden de gelederen gesloten.”

Koeman werd vorige week door het bestuur naar huis gestuurd, nadat hij tijdens een trainingskamp in Alma Ata (Kazachstan) de huisregels had overtreden. Een avondje stappen met twee ploeggenoten leverde hem een berisping op van de trainer en de voorzitter.

Feyenoord speelt aanstaande dinsdag in Kerkrade zijn eerste competitieduel tegen Roda JC. Koeman is door de tuchtcommissie van de KNVB voor drie wedstrijden geschorst, nadat hij eind vorig seizoen een elleboogstoot had uitgedeeld in de thuiswedstrijd tegen Sparta.