Maradona stopt met voetbal

BUENOS AIRES, 12 AUG. Diego Maradona ligt weer eens dwars bij een club. De Argentijnse voetballer heeft aangekondigd zijn contract met Boca Juniors niet uit te dienen. Hij voegde er zelfs aan toe helemaal met voetballen te stoppen. Maradona heeft een verbintenis tot eind 1997 bij de Argentijnse club.

Maradona deed zijn uitspraken vóór het duel tegen Estudiantes de la Plata, dat Boca met 2-1 verloor. Daarmee vervloog de laatste hoop op het kampioenschap. Maradona miste vorige week een strafschop in het verloren duel tegen Racing Club (0-1), waardoor zijn club in feite al werd uitgeschakeld voor de titel.

“Mijn dochters hebben in het duel tegen Racing Club veel geleden. Dat heeft me aan het denken gezet. Ik ben schuldig aan alles wat er nu rond Boca Juniors gebeurt”, zei de 35-jarige ster. Het was zijn vijfde strafschop op rij die er niet in ging.

“Dit wordt mijn laatste duel in het stadion van Boca”, zei Maradona gisteren. (Reuter)