VOOGDIJ

De 15-jarige filmster Macaulay Culkin is bereid om zijn vermogen van 17 miljoen dollar te gebruiken om het bankroet van zijn ouders te voorkomen.

De nooit getrouwde ouders van de acteur, Christopher 'Kit' Culkin (51) en Patricia Brentrup (40), voeren al zo lang processen tegen elkaar over de voogdij over de acteur en zijn zes broers en zussen, dat hun geld nu op is en zij niet meer de huur van hun appartementen kunnen betalen. Door de ouderlijke strubbelingen kan Macauley Culkin, vooral bekend van de film 'Home Alone' uit 1990 en ook acteur in een videoclip van Michael Jackson, zich niet concentreren op zijn carrière. Hij heeft nu aan de rechter gevraagd beide ouders uit hun voogdij over hem te ontzetten en stelde voor om een door hem gefinancierd huis van 1,9 miljoen dollar te kopen voor de rest van de familie. Rechtsgeleerden betwijfelen of de rechter zal toestaan dat ouders een huis kopen met het geld van hun kind.