'Alweer geen vakantie!'

In het hart van de zomer stuurden zeven kunstenaars een prentbriefkaart aan het Cultureel Supplement.

1. A.F.Th. van der Heijden (1951), schrijver. In juni verschenen 'Onder het plaveisel het moeras en 'Het Hof van Barmhartigheid', gezamenlijk deel drie van de romancyclus 'De tandeloze tijd'.

2. Sjoerd Soeters (1947), architect. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de nieuwbouw op het Java-eiland in Amsterdam en hij ontwierp het Circus, een amusementspaleis in Zandvoort.

3. Pieter Holstein (1934), beeldend kunstenaar. Onlangs exposeerde hij zijn etsen en tekeningen bij galerie Tanya Rumpff in Haarlem.

4. Henk Hofstede (1951), zanger en gitarist van popgroep The Nits. Hun laatste cd, 'dA dA dA', verscheen in 1994.

5. Robbe de Hert (1942), regisseur. Hij maakte o.a. de speelfilms De Witte van Sichem en Blueberry Hill. Vorig jaar was in de bioscoop Brylcream Boulevard: Blueberry Hill 2 te zien.

6. Michiel Romeyn (1955), acteur. Hij is een van de makers van de televisieprogramma's Jiskefet en Debiteuren Crediteuren. Romeyn volgde Maarten Spanjer op als de chauffeur in het programma Taxi.

7. Rob Scholte (1958), beeldend kunstenaar. Op 18 augustus opent in De Stadsgalerij in Heerlen een tentoonstelling van schilderijen die hij samen met kunstenaar Rob Birza maakte.