Correcties & Aanvullingen

Hond & Dood

In het artikel Hond & Dood (in de krant van zaterdag 3 augustus, pagina 3 in het Zaterdags Bijvoegsel) stond dat dierenbegraafplaats 'Hun Rust' zich bevindt in het Belgische Ledegem. Dit moet zijn: Ledeberg.

Rivierzwemmer

In het artikel Zwemmer 'verzamelt' Ob, Nijl, Amur en IJssel (in de krant van woensdag 7 augustus, pagina 10) ontbraken de namen van de rivieren die zwemmer Roel Hendriks heeft bedwongen. Dat zijn onder meer de Ob, de Mekong, de Nijl, de Hudson, de Orinoco, de Murray, de Kongo, de Wolga, de Amur, de Westerschelde, de Po, de Ganges en de IJssel.

Zeppelin

In het artikel Bijzondere financiering zeppelin (in de krant van woensdag 7 augustus, pagina 3) wordt geschreven over de heer W. Tijsse van Rigid Airships Design. Dit had moeten zijn: W. Tijssen van Rigid Airship Design.