Sanne verdwaalt

Er was eens een meisje dat helemaal alleen was. Maar ze had een poes en ze zochten een stad. Ze hadden al dagen gezocht. Maar ze vonden niks. Maar ze maakten een huisje, daar sliepen ze.

Toen kwamen ze een paard tegen. Daar kon het meisje op rijden en de poes liep mee. En het paard was ook verdwaald. En toen vertrokken ze. Ze zagen al wat licht. Toen rende het paard steeds verder naar het licht. Toen zagen ze ook wat huizen. En wat appelbomen. Ze plukte wat appels. Ze wist niet meer haar nummer maar toch belde ze aan bij haar eigen huis. Toen kwam haar moeder. Ze zei dat ze best die appels wilde en dat ze ook een meijse had dat er net zo uitzag als Sanne. Toen zei Sanne: “Maar mama, herken je me dan niet?”

Mama zei: “O, Sanne, wat heb ik je gemist, kom binnen dan kan je me alles vertellen.”

En zo ging het. En Sanne vroeg: “Mag ik het paard hebben?” “Ja hoor”, zei mama. En Sannes papa kwam straks en ze leefde nog lang en gelukkig.

Stuur ook een tekening of verhaal naar de Kinderpagina! Als we je tekening afdrukken, krijg je een grote doos kleurpotloden, als we je verhaal plaatsen, sturen we je een houten vulpen. Inzenders mogen niet ouder zijn dan twaalf jaar. Schrijf je naam, adres en leeftijd op de inzending. Het adres is: Kinderpagina NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam.

    • Eva Hetharia