Ingezonden mededeling

Is uw Mastino de laatste tijd ook wel eens wat overactief? Dan is DE MASTINOTROMMEL wellicht een uitkomst voor u en uw trouwe viervoeter. De Mastinotrommel is een tredmolen voor de gevorderde vechthond, een speels en nuttig kwaliteitsprodukt voor binnen en buiten.

Als uw Mastino een druistige bui heeft, opent u eenvoudig het entreeluik. Met de bijgeleverde capsule lokstof leidt u de hond gemakkelijk naar binnen, waarna u het luik sluit. U zult zien dat uw Mastino zich heerlijk zal gaan uitleven op de in de trommel aangebrachte tredmolen. Het binnenwerk is geheel gecapitonneerd met stevig genopt schuimrubber, dus uw huisdier blijft gegarandeerd breukvrij.

De tredmolen is verbonden met een hoogcalorische KEMA-gekeurde generatoraccu voor een constante stroomafgifte. Eén bezoek aan de tredmolen levert voldoende stroom om 60 gloeilampen tweemaal 48 uur te laten branden (bij een gemiddeld Mastinogewicht van 85 kilo en een gemiddeld tredmolenverblijf van 2 uur; onderzoeksgegevens Nederlands Instituut voor Vechthonden, mei 1996). De trommel is verder voorzien van ventilatiegaten en een diervriendelijk veiligheidsventiel. Het kijkvenster is vervaardigd van gepantserd glas. Door de ingenieuze constructie van de dubbelwandige staalmantel is de Mastinotrommel in hoge mate geluidarm.

Uw Mastino raakt zijn overtollige energie kwijt, u heeft de handen vrij en intussen wordt uw woning gratis tot in de kleinste hoekjes verlicht!

Voor ƒ 495,- (excl. BTW) bent u al de gelukkige bezitter van een Mastinotrommel. Bij de prijs inbegrepen zijn 10 gratis capsules lokstof en 10 plastic overtrekken, voor een langdurig behoud van uw binnenbekleding. Voor de ware Mastinovriend brengen wij met ingang van het nieuwe seizoen ook de Mastino Twoseater, een extra krachtige trommel met duozit, met een uitgangsvermogen voldoende voor drie bonte wassen (ƒ 798,- excl. BTW). Als u nu reeds intekent ontvangt u bij levering één zak mergpijpen à 5 kilo gratis.

Bestellingen voor 1 september a.s. zenden naar:

Het Hondenpaleis t.a.v.

G. Middag

(Hoofd Vechthonden Mastinolijn).

    • G. Middag