Hoogtepunten in het olympisch programma van de komende dagen

De vrouwenhockeywedstrijd Nederland-Verenigde Staten (15.00 uur Nederlandse tijd) is vandaag de openingswedstrijd van de Spelen. Vandaag zwemt outsider Pieter van den Hoogenband de 200 meter vrije slag, speelt het Amerikaanse basketbal Dream Team tegen Argentinië en hoopt judoka Angelique Seriese (finales van 21.00-22.30) de eerste gouden medaille voor Nederland te behalen. Maandag roeien de mannen- en vrouwen-acht voorwedstrijd (15.00-18.00) en spelen de volleyballers tegen de VS (1.30).

Zaterdag 20 juli

Basketbal Verenigde Staten-Argentinië; hockey Verenigde Staten-Nederland (vrouwen); honkbal Nederland-Japan; judo voorrondes en finales; volleybal Nederland-China (v); waterpolo Nederland-Joegoslavië; zwemmen series en finales

Zondag 21 juli

hockey Nederland-Maleisië (mannen) en Nederland-Groot-Brittannië (v); judo voorrondes, herkansingen en finales; roeien voorrondes; softbal Japan-Nederland; volleybal Tunesië-Nederland (m); waterpolo Nederland-Spanje; zwemmen series en finales

Maandag 22 juli

Honkbal Nederland-Australië; judo voorondes en series; paardensport military teamdressuur roeien voorwedstrijden; softbal Nederland-Verenigde Staten; volleybal Nederland-Verenigde Staten (m); waterpolo Nederland-Hongarije